Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Történelmi kikötők és Balti szépségek felfedezése - MSC Poesia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. április 30. - május 11.

Hajóutak, Észak-európai hajóutak , Észak-európai hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
Indulás: 2025-04-30-tól
2025-05-11-ig
Szobatípus: Belső kabin (IR2)
Időtartam: 11 éj
Ár:
1500000.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Indulás: 2025-04-30-tól
2025-05-11-ig
Szobatípus: Ablakos kabin (OR1)
Időtartam: 11 éj
Ár:
1610000.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Indulás: 2025-04-30-tól
2025-05-11-ig
Szobatípus: Balkonos kabin (BR2)
Időtartam: 11 éj
Ár:
1810000.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Leírás

Történelmi kikötők és Balti szépségek felfedezése - MSC Poesia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2025. április 30. - május 11.

Warnemunde (Berlin) (Germany), Gdynia (Gdansk-Danzig) (Poland), Klaipeda (Lithuania), Stockholm (Sweden), Tallinn (Estonia), Helsinki (Finland), Visby (Sweden), Ronne (Denmark), Copenhagen (Denmark), Karlskrona (Sweden), Warnemunde (Berlin) (Germany)

Fedezze fel az Észak- és Balti-tenger varázslatos kikötővárosait egy felejthetetlen hajóúton az MSC Poesia fedélzetén, magyar idegenvezető kíséretében! Utazzon velünk Warnemunde-tól Koppenhágáig, és ismerje meg Gdansktól Helsinkiig terjedő, lenyűgöző történelmi helyszíneket és modern csodákat. Készüljön fel egy kulturális kalandra, ahol minden egyes kikötő új felfedezésekre csábít: élvezze a skandináv építészet lenyűgöző mintáit, kóstolja meg a helyi ízeket és tapasztalja meg a balti térség gazdag történelmét és hagyományait. A Stockholm archipelagójának természeti szépségei és Tallinn középkori utcáinak hangulata csak néhány a sok izgalmas állomás közül ezen az utazáson, amely garantáltan életre szóló emlékeket szerez Önnek. Vegyen részt ebben az utazásban, ahol a történelem és a modern kor találkozik, miközben a kényelem és a luxus minden pillanatát élvezi az MSC Poesia fedélzetén.

30/4/2025
Az utazás első napján, izgalommal teli várakozással, menetrendszerű repülőjárattal, átszállással érkeznek Berlinbe, ahova a világ minden tájáról gyűlnek össze azok, akik ugyanazt a különleges csoportos hajóutat választották. A berlini repülőtéren egy kényelmes autóbuszos transzfer várja Önt, amely suhanva viszi át Warnemünde festői kikötőjébe. Itt kezdetét veszi a bejelentkezés az MSC Poesia lenyűgöző hajójára. Mihelyst elfoglalja kényelmes és elegáns kabinját, az MSC Poesia elindul, hogy elkalauzolja Önt a Balti- és Északi-tenger varázslatos kikötőibe. A fedélzeten megismerkedhet a hajó számos szolgáltatásával, élvezheti az első osztályú vendéglátást és belevetheti magát a hajó kínálta izgalmas programokba, miközben elkezdődik az Ön felejthetetlen kalandja a tengeren.

1/5/2025
A csoportos hajóutak következő állomása Gdynia, amely Lengyelország egyik legmodernebb városa, és része a háromvárosi övezetnek, amelyet Gdansk és Sopot városaival alkot. Gdynia a 20. század elején vált igazán jelentőssé, amikor a lengyel kormány döntése alapján a várost modern tengeri kikötővé és fontos ipari központtá fejlesztették. A város gyors fejlődése és az új kikötő megépítése elősegítette Lengyelország gazdasági növekedését.

2/5/2025
Litvánia büszkesége, Klaipeda, a következő megálló a csoportos hajóutak során. Ez a város az ország legnagyobb tengeri kikötője, amely a Balti-tenger partján fekszik, és gazdag történelmi örökséggel rendelkezik, ami a német lovagrendek idejére nyúlik vissza. Klaipeda történelmi központja, amely számos jól megőrzött 18. és 19. századi épülettel büszkélkedhet, a régi Németország hangulatát idézi. Az óváros kőburkolt utcái és szűk sikátoraival valóságos időutazást kínál, ahol a hagyományos litván építészet mellett számos modern művészeti galéria és kávézó is helyet kapott.

3/5/2025
Egy tengeri nap az MSC Poesia fedélzetén remek lehetőség arra, hogy mélyebben felfedezze a hajó kínálatait és teljesen kihasználja a csoportos hajóút nyújtotta kényelmet és szolgáltatásokat. Az MSC Poesia elegáns és sokoldalú kikapcsolódást kínál, ahol az utasok különböző érdeklődési körük szerint válogathatnak a tevékenységek között.

4/5/2025
Stockholm, Svédország csillogó fővárosa, a következő megállója lesz a csoportos hajóutaknak. A város a vízre épült, több mint 14 szigetre terül ki, és a számos híd összeköti ezeket a szigeteket, így Stockholmot gyakran emlegetik az "Észak Velencéjeként". A város szépsége és gazdag kulturális élete minden látogatót elvarázsol.

5/5/2025
Tallinn, Észtország fővárosa, egy másik káprázatos állomása lesz a csoportos hajóutaknak. A város történelmi óvárosa, melyet az UNESCO Világörökség részévé nyilvánított, valódi középkori gyöngyszem, tele jól megőrzött épületekkel és hangulatos, macskaköves utcákkal.

6/5/2025
Helsinki, Finnország lenyűgöző fővárosa, a következő megálló a csoportos hajóutak során. A város modern építészete és tengerparti hangulata tökéletes kombinációt alkot a történelmi és kulturális nevezetességekkel, így Helsinki egy igazán élénk és vonzó úti cél.

7/5/2025
Visby, a következő állomás a csoportos hajóutak során, egy valódi középkori ékszerdoboz, amely Svédország egyik legjobb állapotban megőrzött történelmi városa. Az UNESCO Világörökség részeként számon tartott Visby, Gotland szigetén található, és különleges hangulatával azonnal elvarázsolja a látogatókat.

8/5/2025
Ronne, a csoportos hajóutak következő állomása, Bornholm szigetének fővárosa, amely Dánia keleti partjainál helyezkedik el. Ez a város egy kevésbé ismert gyöngyszem, amely a békés kikapcsolódást és az autentikus skandináv életérzést kínálja látogatóinak.

9/5/2025
Következő állomás a csoportos hajóutak során Koppenhága, Dánia vibráló fővárosa. Ez a város elegánsan ötvözi a történelmi bájt a modern skandináv designnal és kultúrával, és rendkívül gazdag kulturális élettel, kiemelkedő gasztronómiával és számos világszínvonalú látványossággal várja a látogatókat.

10/5/2025
Karlskrona, a következő állomás a csoportos hajóutak során, Svédország délkeleti részén, Blekinge megyében helyezkedik el. A város egyedülálló tengeri örökséggel rendelkezik, mivel a 17. században, mint a svéd haditengerészet fő bázisa jött létre. Ennek köszönhetően Karlskrona ma az UNESCO Világörökség része, és számos történelmi és kulturális látványossággal büszkélkedhet.

11/5/2025
Az utolsó nap az izgalmas csoportos hajóutak sorozata visszatér Warnemünde kikötőjébe, Németországban. A hajó reggeli órákban érkezik meg, így a kabinok elhagyása után van még egy kis idő a kikötő környékén sétálni, és élvezni a tengerparti hangulatot, mielőtt az autóbusz transzfer indulna.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás Turnusok:
2025-04-30 - 2025-05-11
10440

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!